Hoe kan ik je helpen mindful te worden?

Mindfulness en meditatiecoaching

Oefeningen zullen je bewust maken van je eigen innerlijke hulpbronnen en je gaat kennismaken met een punt van diepe rust in jezelf. Je leert op te merken wat er zich op lichamelijk, cognitief en emotioneel vlak afspeelt. Het maakt je opmerkzaam op gedachten, gevoelens en lichamelijke gewaarwording. Je zult zicht krijgen op je automatische patronen en je zult ruimte gaan ervaren om oude, ongewenste patronen te doorbreken. Je gaat meer emotioneel evenwicht ervaren in hoe je denkt, wat je doet en wat je voelt.

Je leert stap voor stap om mindfulness te ervaren en in te zetten in je dagelijkse leven. Meditatie en mindfulness zijn bedoeld voor iedereen.

Mediteren voor kinderen.

Voor kinderen werkt mediteren versterkend. Ze leren spelenderwijs te geloven in zichzelf, om stevig te durven staan en het geeft ze inspiratie om te durven dagdromen. Een uurtje geleide meditatie per week helpt kinderen in hun ontwikkeling naar een stabiele persoonlijkheid.

Neem contact op

Mindful schrijven.

Schrijven kan goed helpen om gedachten te ordenen. Door je te richten op mindful schrijven, kun je tot verrassende inzichten komen.

Op locatie voor scholen, zorginstellingen of bedrijven.

Je kunt me inhuren om mindful leven te introduceren op school en/of je bedrijf. Het zal positieve veranderingen opleveren. Het vergroot de concentratie, verlaagt de ervaring van stress en de onderlinge acceptatie wordt verstevigd. Het zal voor werkgevers aantrekkelijk zijn omdat het verzuim zal verlagen. Voor leerlingen zal het een ondersteunend effect hebben op de leerprestaties.