Hoe kan ik je helpen mindful te worden?

Mindfulness en meditatiecoaching

Oefeningen zullen je bewust maken van je eigen innerlijke hulpbronnen en je gaat kennismaken met een punt van diepe rust in jezelf. Je leert op te merken wat er zich op lichamelijk, cognitief en emotioneel vlak afspeelt. Het maakt je opmerkzaam op gedachten, gevoelens en lichamelijke gewaarwording. Je zult zicht krijgen op je automatische patronen en je zult ruimte gaan ervaren om oude, ongewenste patronen te doorbreken. Je gaat meer emotioneel evenwicht ervaren in hoe je denkt, wat je doet en wat je voelt.

Je leert stap voor stap om mindfulness te ervaren en in te zetten in je dagelijkse leven. Meditatie en mindfulness zijn bedoeld voor iedereen.

Mindfulness op locatie?

Mindful leven introduceren op school en/of bedrijf? Ik kom graag langs!

Neem contact op

Mindful schrijven

Schrijven kan goed helpen om gedachten te ordenen. Door je te richten op mindful schrijven, kun je tot verrassende inzichten komen.

Op locatie, bijvoorbeeld scholen of zorginstellingen

Je kunt me ook inhuren om mindful leven te introduceren op school en/of je bedrijf. Het kan veel positieve dingen opleveren. Het vergroot de concentratie, verlaagt de ervaring van stress en kan voor werkgevers dus aantrekkelijk zijn om het verzuim te verlagen.