Hoe kan ik je helpen mindful te worden?

Mindfulness en meditatie

Oefeningen zullen je bewust maken van je innerlijke hulpbronnen en je gaat kennismaken met een punt van diepe rust in jezelf. Je leert op te merken wat er zich op lichamelijk, cognitief en emotioneel vlak afspeelt. Het maakt je opmerkzaam. Je zult zicht krijgen op je automatische patronen en je gaat ruimte ervaren om oude, ongewenste patronen te doorbreken. Je krijgt meer emotioneel evenwicht in hoe je denkt, wat je doet en wat je voelt.

Je leert stap voor stap om mindfulness te ervaren en in te zetten in je dagelijkse leven. Meditatie en mindfulness zijn bedoeld voor iedereen.

Neem contact op

Coaching.

Samen gaan we werken aan je vraag. Door de persoonlijke begeleiding krijg je een beeld wat er bij je speelt. Misschien heb je de vraag nu al duidelijk, dat is natuurlijk prima. Het kan ook zijn dat je voelt dat er iets speelt, maar nog niet precies weet wat er is. Dat gaan we dan onderzoeken. Vanuit je vraag gaan we werken aan positieve veranderingen in je leven. Dit kan met en zonder mindfulness, dat is aan jou.

Coaching voor bedrijven of zorginstellingen.

Het welzijn van je medewerkers is een groot goed. Daar wil je als werkgever goed op inzetten. Dit werkt verschillende kanten op. Je verzuimcijfers zullen krimpen en je verloop in personeel zal reduceren als je goed voor je medewerkers zorgt. Omdat ik zelf jarenlang als ambulanceverpleegkundige met de voeten in de klei heb gestaan weet ik waar medewerkers in de (acute) zorg tegenaan lopen. Eén van de voordelen om mij in te huren voor je medewerkers is dat ze zich begrepen zullen voelen. Ze hoeven niet uit te leggen wat ze bedoelen, ik heb soortgelijke dingen gezien en ervaren als zij. Je kunt me inhuren om je medewerkers te coachen, of om mindful leven te introduceren binnen je bedrijf. Het zal positieve veranderingen opleveren, zoals het verlagen van stress en het vergroten van onderlinge acceptatie. 

Neem contact op