Hoe kan ik je helpen mindful te worden?

Mindfulness en meditatie

Oefeningen zullen je bewust maken van je innerlijke hulpbronnen en je gaat kennismaken met een punt van diepe rust in jezelf. Je leert op te merken wat er zich op lichamelijk, cognitief en emotioneel vlak afspeelt. Het maakt je opmerkzaam. Je zult zicht krijgen op je automatische patronen en je gaat ruimte ervaren om oude, ongewenste patronen te doorbreken. Je krijgt meer emotioneel evenwicht in hoe je denkt, wat je doet en wat je voelt.

Je leert stap voor stap om mindfulness te ervaren en in te zetten in je dagelijkse leven. Meditatie en mindfulness zijn bedoeld voor iedereen.

Neem contact op

Coaching.

Samen gaan we werken aan je vraag. Door persoonlijke begeleiding krijg je een beeld wat er bij je speelt. Misschien heb je de vraag nu al duidelijk, dat is natuurlijk prima. Het kan ook zijn dat je voelt dat er iets speelt, maar nog niet precies weet wat dat is. Je gaat dit onderzoeken, onder de begeleiding die ik bied zonder te sturen. Het is jouw proces. Vanuit je vraag gaan we werken aan positieve veranderingen in je leven. Dit kan met en zonder mindfulness, dat is aan jou.

Coaching op scholen en in zorginstellingen.

Het welzijn van je medewerkers is een groot goed. Daar wil je als werkgever goed op inzetten. Je verzuimcijfers zullen krimpen en het verloop in personeel zal reduceren als jij als werkgever goed voor je medewerkers zorgt.

Door zelf jarenlang als (ambulance)verpleegkundige met de voeten in de klei te hebben gestaan weet ik waar medewerkers in de (acute) zorg tegenaan lopen. Ook heb ik veel voor groepen gestaan om lessen te verzorgen. Eén van de voordelen om mij in te huren voor je medewerkers is dat ze zich begrepen zullen voelen. Er hoeft niet uitgelegd te worden wat ze precies bedoelen, ik heb immers soortgelijke dingen gezien en ervaren als zij.

Je kunt me inhuren om je medewerkers te coachen, maar ook voor workshops of lezingen. Het zal positieve veranderingen opleveren om mindfulness te introduceren binnen je bedrijf. Het verlagen van stress en het vergroten van de onderlinge acceptatie zijn voorbeelden van geboekte resultaten. 

Neem contact op